Yhteystiedot

Kimmo Kimmo Valtanen
Managing Director
tel. 0207 421 559

Toimarina vastaan siitä millainen firma Sony BMG Suomessa on ja millaista tulosta se tekee. Tavoitteena on luoda sekä henkilökunnalle että artisteillemme parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset niin koti- kuin ulkomaillakin. Vapaa-ajallani harrastan urheilua ja tapaan ystäviäni. Ja olen härkä, ainakin horoskoopiltani.

VesaVesa Aittomäki
Director of Finance & Administration
tel. 0207 421 553

Työhuoneeni kaapista löytyvät mm. talous-, henkilöstö- ja IT-päällikön hatut, joten pitkästymisen vaaraa ei ole. Tärkein tehtäväni on mielestäni kuitenkin tukea tuotanto-, markkinointi- ja myyntiosastoja heidän päätöksenteossaan. Musiikki kuuluu vahvasti myös vapaa-aikaani – lisäksi vietän sitä urheilun ja kokkailun merkeissä.

HanneleHannele Lindroos
Accountant
tel. 0207 421 556

Eli käytännössä kirjanpitoon ja maksuliikenteeseen liittyvät jutskat sekä toimistomme arkipäivään liittyvien asioiden ja toimintojen moitteeton sujuminen…hard rock hallelujah…ja vapaa-ajalla sitten ajetaan moottoripyörällä ;o)))

OlliOlli Nummi
Reporting Manager
tel. 0207 421 554

Musiikki on tuonut leivän pöytään vuodesta 1981 alkaen. 25:n vuoden aikana ovat alalta tulleet tutuiksi niin myynti-, tuote-, promootio- kuin myös markkinointiosastot, joten pikku hiljaa voisin kutsua itseäni alan ammattilaiseksi, mutta “office boy” -titteli kuvannee mua paremmin. Tällä hetkellä päävastuuna on artistirojaltit, copyrightit sekä erilaisten tulosennusteiden laatiminen. Vapaa-aika kuluu muutaman eri korisjoukkueen taustavoimissa.

UllaUlla Ovaska
Finance Manager
tel. 0207 421 552

Vastaan Sony BMG:llä kirjanpidosta ja palkanmaksusta. Tavoitteenani on saada koko yhtiön käyttöön oikeata tietoa, oikeaan aikaan. Tilien hämmentämisen jälkeen mielestäni on kiva karistaa numerot päästä lähtemällä hevosen selässä laukkailemaan hiekkateitä pitkin, kohti auringonlaskua.

MarkMark Fry
Marketing Director
tel. 0207 421 549

Minulla on ilo ja kunnia työskennellä ulkomaisten ja kotimaisten artistien kanssa markkinointiin liittyvissä asioissa. En pysty erittelemään työurani kohokohtia sillä jokainen levy ja artisti ovat pienimuotoisia ihmeitä, jotka on tarkoitettu henkilökohtaisiksi elämyksiksi pienille tai suurille joukoille ihmisiä. Vapaa-ajallani olen suhteellisen intohimoinen kirjallisuuden harrastaja sekä urheiluaddikti. Ai niin, minulla on myös mahtavat duunikaverit.

MarkoMarko Alanko
Digital Business Manager
tel. 0207 421 532

Musabisneksen moniottelija vuodesta 1985. Vastaa siitä, että artistien ja bändien tuotokset löytyvät jatkossa myös online-kaupoista ja kännyköistä – digitaalisessa muodossa sekä aiheisiin liittyvät markkinointiaktiviteetit – you know. Himoharrastuksena sähly ja NHL07:ssa (PS2) ottaa ilman muuta haasteen vastaan 🙂

KariKari Holmgren
Brand & Label Manager, International
tel. 0207 421 542

Alalla vuodesta 1985, levy-yhtiö -duunin aloitin Sonylla vuonna 1994. Sitä ennen työskentelin eri levykaupoissa. Vastaan kansainvälisten artistiemme fyysisistä sekä digitaalisista julkaisuista osallistuen myös markkinointi- ja promotehtäviin sekä kaikenlaiseen yleissäätöön. Harrastuksiin kuuluu sähly,salilla käynti ja fudiksen katselu – olen rytmin orja ja soittanut rumpuja 14-vuotiaasta saakka.

KatjaKatja Vauhkonen
Brand Manager, Rock
tel. 0207 421 558

Olen Arsi Harju –fani Savosta. Pidän erityisesti Olympialaisista, lehmistä sekä ruoasta. SonyBMGllä hoidan kotimaisten pop- ja rockartistien promootiota. Tehtäväni on pääasiassa tuoda kaikelle kansalle kuultavaksi uutta hienoa musiikkia ja kertoa tekijöistä musiikin takana.

TeppoTeppo Lounema
Strategic Marketing Manager
tel. 0207 421 545

Olen ollut alalla vuodesta -98 lähtien. Tätä ennen olen ollut töissä levykaupassa ja toiminut satunnaisesti tiskijukkana. Sony Bmg:llä toimenkuvaani kuuluu katalogin hyödyntäminen. Tämän lisäksi vastaan repertuaarimme lisensioinnista kokoelmalevyille, mainoksiin, elokuviin jne. Olen käytökseltäni täysin moitteeton ja pidän kauniista asioista.