Sony BMG suosittelee

FOO FIGHTERS – SKIN AND BONES

Ensimmäinen levyvalintani on Foo Fightersin Skin and Bones livelevy. Kyseinen yhtye on jo pitkään kuulunut suosikkeihini musiikin saralla. Marraskuussa julkaistu albumi sisältää livetaltiointeja bändin Los Angelesin keikalta ja tuo näin ehkä esiin kuulijalle uuden puolen bändistä. Levy tarjoaakin akustisten kitaroiden sävyttämää melodiaa poiketen totutusta rokkimeiningistä. Biisien vahvuudet nousevat esiin uudella tavalla ja särmää luovat entisestään taustalla soivat viulut. Loistavaa fiilistelymusiikkia!

ELVIS PRESLEY – 30 #1 HITS

Näin pari kesää sitten televisiosta loistavan dokumentin Rock´n Rollin kuninkaasta Elvis Presleystä ja seuraavana päivänä painelin kauppaa ostamaan edellä mainitun levyn, joka on siitä lähtien pyörinyt tiuhaan CD-soittimessani. Levy on loistava kokonaisuus, josta kestosuosikin asemaan ovat nousseet In The Ghetto ja Suspicious Mind. Täyden kympin levy!

SHAKIRA – ORAL FIXATION VOL.2

Shakiran Oral Fixation vol.2 on englanninkielinen jatko-osa aiemmin julkaistulle espanjankieliselle Fijacion Oral Vol.1 – albumille. Levy on täynnä toimivaa ja mukaansa tempaavaa latinopoppia. Levyltä löytyvät radioissakin tiuhaan pyörineet Hips Don´t Lie, Illegal, Don´t Bother ja La Tortura. Ja älkää unohtako latinotähden tulevaa Suomen vierailua maaliskuussa!