Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen tekee vahvan paluun kolmannella pitkäsoittollaan Lovers, joka julkaistiin ystävänpäivänä 14.2. “Tuleva levyni on tähän mennessä henkilökohtaisin. Olen tehnyt levyn viiteen biisiin sanat, joka on uusi askel urallani.”, kuvailee Hanna. Lovers-albumi on lähes kokonaan kotimaisten tekijöiden käsialaa. Levyä on ollut työstämässä Hannan kanssa mm. Samuli Laiho, Lasse Kurki ja Hannu Korkeamäki. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Go Go.

Hanna Pakarinen osallistuu Euroviisuihin

Hanna Pakarinen on Suomen edustajavuoden 2007 Euroviisuissa. Hän kilpailee Martti Vuorisen ja Miikka Huttusen sävellyksellä Leave Me Alone. Hanna on ollut mukana sanoittamassa molempia kappaleita. “Lordin voiton myötä Euroviisuihin voi osallistua omalla musalla eikä tarvitse vetää mitään eurohumppaa. Tapahtuman luonne on muuttunut hauskaksi ja jännittäväksi. Kaikkea kiinnostavaa täytyy kokeilla!”, Hanna kertoo.

Hanna on Suomen menestynein englannin kielellä laulava naisartisti

Hanna Pakarisen suosio on ollut huimaa uran alusta alkaen. Hän onkin kaikkien aikojen suosituin englanniksi laulava naisartisti Suomessa. Vuonna 2004 julkaistu debyyttilevy When I Become Me on myynyt yli 55 000 kappaletta ja toinen levy Stronger (2005) on myynyt kultaa. Hanna tunnetaan hiteistään Stronger Without You, Kiss Of Life, Fearless ja Love Is Like A Song.

Huikeana live-esiintyjänä tunnettu Hanna aloittaa myös keikat yhtyeensä kanssa maaliskuun alussa.

http://www.hanna-pakarinen.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *